Skip to main content

Privatna zdravstvena ustanova - FONTIS - Ordinacija za internu medicinu

A antirid

C gel

E krema

L krema

L krema

M krema

N krema

O krema

F krema

P krema

S krema

U krema

Z krema

Ag srebrni gel

Ag srebrna krema dnevna

Ag srebrna krema noćna

Anti akne krema

Krema za noć sa Mg

Peloderm krema

    Svi naši preparati rezultat su sopstvenog istraživačkog rada. Spoj farmaceutske struke (ljekovitih supstanci) i ljekovite prirode i njenih dobara predstavlja neiscrpnu riznicu znanja. Mogućnost pripreme preparata u sopstvenoj laboratoriji ex tempore (po potrebi) ili u malim serijama pruža veliku fleksibilnost u tom smislu što na svaku promjenu na koži pacijenta možemo da odreagujemo pravovremeno odgovarajućim preparatom. Izradom preparata u malim količinama izbjegava se upotreba vještačkog konzervansa dok se upotreba prirodnog konzervansa svodi na minimum. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu nastala je široka paleta preparata, koji su svrstani u dvije linije:

 • Fontis cosmetics (namijenjena njezi zdrave kože)
 • Fontis dermatics (namijenjena njezi problematične kože i saniranju promjena na njoj)

   Za izradu preparata koriste se aktivne supstance iz bilja koje prvenstveno potiče sa našeg podneblja dok jedan manji dio uvozimo. One su kombinovane sa prirodnim eucerinskim podlogama, podlogama na bazi gela (daju koži potrebnu vlagu) ili sa melemima pripremljenim sa voskovima i ekstraktima iz bilja koji ostavljaju emolijentan film na koži. Ulje jojobe, ulje nevena, žutog noćurka, ulje od pšeničnih klica, ulje hajdučice, kantarionovo ulje, d-pantenol, gel gaveza, gel bijelog sljeza, vitamini E, B i C, tinkture koprive, bršljana, podbela, kamilice, timijana, ruzmarina, žalfije, da nabrojimo neke sastojke, samo su dio sirovina koje se koriste za pripremu preparata u laboratoriji Fontis-a. Za liječenje različitih promjena na koži pripremaju se preparati koji u svom sastavu sadrže antiflogistike, keratolitike, keratoplastike, antiseptike i adstrigense u kombinaciji sa aktivnim principima iz ljekovitog bilja. Među farmaceutske oblike koje se pripremaju u laboratoriji spadaju:

 • masti, kreme
 • emulzije
 • losioni
 • tonici
 • Lorem ipsum dolor sit amet.
 • suspenzije
 • gelovi
 • čajevi
 • infuzi
 • supozitorije
 • vaginalete

Naši preparati se pripremaju prema trenutnom stanju kože a ne prema njenom tipu, jer je tip kože stalan ili slabo promjenljiv, dok naša koža često trpi promjene. Da bi koža bila lijepa nezavisno od životnog doba mora se pravilno njegovati, a prvenstveno temeljno čistiti.

PELODERM KREM

   PELODERM KREM je prirodni preparat koji djeluje antibakterijski i antiflamatorno kod svih stadijuma akni. PELODERM KREM redukuje masnocu kože, obnavlja epiderm, sužava pore, djeluje protiv ožiljaka i svijetli kožu.

ODABRACEMO TRETMAN PO VASOJ MJERI KOJI CE USPORITI PROCES STARENJA

Bez obzira na vid vaseg starenja diego dalla palma ICON TIME ima rjesenje koje odgovara svakoj fazi vaseg zivote.

Intezivni anti age tretman formulisan tako da se bori protiv bora i gubitka tonusa, obogacen je dragicjenim energetskim svojstvima srebra, zlata i platine.

ICON TIME

nudi paletu "specificnih tretmana" za CILJANO djelovanje.

Zakazite tretman i uvjerite se u idealne rezultate koje vam nudi kozmetika "diego dalla palma"

 

VACUSLIM 48

VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita koja se uvek, brzo i lako može  primeniti posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tela.

AKTIVNE KOMPONENTE:

› Vidljivo smanjenje obima nakon prvog tretmana.

› Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana.

› Eliminacija viška tečnosti.

› Metaboličko dejstvo aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga).

› Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekat (efekat limfne drenaže).

› Vacuslim 48 anticellulite & slimming metoda se može primenjivati kao samostalni

tretman ili se može kombinovati kao dopuna za postizanje boljih i bržih rezultata u

Anticelulit i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoporacije,

kavitacije, radiotalasa, elektrostimulacije, maderoterapije i ručnih anticelulit masaža.

WHITELIGHT™

diego dalla palma

Idealno rešenje za blistavu kožu bez tamnih flek.

Ćelijskom biorevitalizaciom i reharmonizacijom produkcije pigmenta melanina, boja tena će biti ujednačenija, i izgledaće mladalački blistavo. Osnažen sa PRO WHITE B-SPHERES.