Privatna zdravstvena ustanova - FONTIS -  Ordinacija za internu medicinu i dermatologiju

  • fontis5
   Mr ph. Slavica Vučurović, direktor
   Ozbiljnim sistemom rada i preciznim poslovnim izrazom Fontis d.o.o., osnovan 1995, na čelu sa timom farmaceuta stvorio je preparate za njegu problematične i njegu zdrave kože.
  • fontis3
   Prof.dr Zorica Potpara
   Fontis d.o.o je osnivac PZU Fontis - ordinacije za internu medicinu i dermatovenerologiju
   U okviru matične kompanije Fontis postoji salon Fontela, namijenjen njezi problematične i njezi zdrave kože, za čije se potrebe proizvode preparati napravljeni u vlastitoj laboratoriji, nastali zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, stvaralačkim izazovima i projekcijom mogućeg.
 • fontis6
  Veza izmedju farmaceutske strukture, ljekovitih supstanci i ljekovite prirode i njenih dobara, neiscrpan je izvor saznanja strucnog tima "FONTIS"-a.

  Fontis primjenjuje jedinstven prilaz u tretmanu zdrave i problematicne koze svojih klijenata, pri cemu kombinuje savjetodavne usluge sa proizvodnjom preparata koji su individualno prilagodeni. Svaki klijent ima mogucnost da sazna vise o pravilnom odrzavanju zdravlja i ljepote svoje koze i da dobije odgovarajuci tretman za njegu.

  Sve recepture preparata i proizvodnog programa Fontisa djelo su njenih strucnjaka i potvrda njihovih referenci i profesionalnih dostignuca. Proizvodnja preparata se zasniva na visoko-tehnoloskom postupku i uskladena je sa najvisim standardima u oblasti dermofarmacije i farmaceutske tehnologije. Svi proizvodi su unikatne kombinacije probranih prirodnih sastojaka, organski gajenog bilja i rezultat su visedecenijskog iskustva

Novo

Ordinacija za internu medicinu i dermatologiju

Takodje smo konsultanti i oblasti...

Tretmani za njegu problematične kože

Tretmani za njegu problematične kože

Koji se tretmani primjenjuju kod najčešćih problema sa kožom? Koliko su oni efikasni?

Medicinska kozmetika laboratorije Fontis

Medicinska kozmetika laboratorije Fontis

Zahvaljujući širokoj paleti naših preparata održavamo zdravlje i ljepotu vaše kože.

Tretmani za njegu zdrave kože

Tretmani za njegu zdrave kože

Kako da održimo ljepotu kože bez obzira na naše životno doba?